Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Πρόγραμμα "Παίζουμε Μαζί, Μαθαίνουμε Μαζί" των Special Olympics Hellas

Το σχολείο μας, συμμετείχε στο πρόγραμμα "Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί" των Special Olympics Hellas. Η συνεργασία μας με το πρόγραμμα υπήρξε πολύτιμη και καταλυτική για τη συνέχεια της ευαισθητοποίησης της σχολικής κοινότητας σε θέματα που αφορούν την ένταξη των ατόμων με νοητική αναπηρία στη κοινωνία μας.

Σκοπός του προγράμματος μέσα από τον Αθλητισμό είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών και της ένταξης των ατόμων με νοητική αναπηρία σε μία ομάδα, σε ένα κοινωνικό σύνολο.

Μέσα από το πρόγραμμα, δίνεται η δυνατότητα να εμπνέονται οι μαθητές μας προς ένα μέλλον ανοιχτό προς όλους απαλλαγμένο προς φοβίες εκφοβισμούς και διαχωρισμούς.






Ευχαριστούμε θερμά την υπεύθυνη του προγράμματος την προπονήτρια και γυμνάστρια, Καλλιόπη Γεωργαρούδη, τον προπονητή κ. Μανώλη Αγγελάκη, τη Special Olympics Hellas καθώς και όλους τους μαθητές/τριες που συμμετείχαν και συνεργάστηκαν για το πρόγραμμα. Οι πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι εδώ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε το σχόλιο σας και επιλέξτε από την Λίστα, την Επιλογή 'Ανώνυμος' σε περίπτωση που δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης.