Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Scratch-Εργασίες-ΣΤ Τάξη

 Μινιον
http://scratch.mit.edu/projects/21365815/

Σε αυτό το παιχνίδι  ο παίκτης μπορεί να διαλέξει  ένα χρώμα   και μια ενδυμασία για να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό μίνιον!
 Ο παίκτης εχει 5 δευτερολεπτα να διαλεγει χρωμα και ενδυμασια για το μινιον του και μολις το τελειωσει περιμενει τα αποτελεσματα.Είναι ένα διασκεδαστικο παιχνιδι στο οποιο τα παιδια θα μπορουν να δωσουν τη δικη τους πρωτοτυπη πινελια σε ένα πολύ αγαπημενο τους καρτουν μεσα από το παιχνιδι μας.

 
Τομ&Τζέρρυ
http://scratch.mit.edu/projects/21365066/
Ο Tom και ο Jerry βρίσκονται σε μία κουζίνα. Ο Jerry (κινείται με τα βελάκια του πληκτρολογίου) προσπαθεί να φάει τα τυράκια που βρίσκει στην διαδρομή του, χωρίς να τον πιάσει ο Tom(κινείται με το πλήκτρο: A)

 
Μπάσκετ
http://scratch.mit.edu/projects/20214964/


 Sylvester&Tweety
http://scratch.mit.edu/projects/20146052/

 O Tweety με ένα δικό του τρόπο περιγράφει τον Sylvester. Ο Sylvester σαν αλαζόνας που είναι περιγράφει τον εαυτό του ως έναν πανέξυπνο,κούκλο και προπαντώς πονηρό γάτο! Στην τελική όμως ο Sylvester είναι ένας χαζός και καθόλου πονηρός γατούλης...Ο Tweety πάλι είναι ένα μικρό στο μάτι αλλά μεγάλο στο μυαλό καναρίνι..Έτσι καταφέρνει ΠΑΝΤΑ να του ξεφεύγει!

Κυνηγώντας την μπανάνα
http://scratch.mit.edu/projects/20148278/Τα minions προσπαθούν  να πιάσουν τις μπανάνες οι οποίες πέφτουν ουρανοκατέβατα. Οι  μπανάνες μας δίνουν 10 πόντους. Ποιο minion θα κερδίσει το κίτρινο ή το μοβ;

Για να κούνας τα  minions θα πρέπει να πατάς τα πλήκτρα α-δ για το μοβ minion και το αριστερό  με το δεξί βελάκι για το κίτρινο  minion.


ΚΥΝΗΓΙ ΘΥΣΑΥΡΟΥ

http://scratch.mit.edu/projects/19915285/
Ένας  πειρατής προσπαθεί να βρει τον χαμένο θησαυρό και τα ρουμπίνια μέσα σε δυο λαβύρινθους χωρίς να ακουμπήσει τα μαύρα τοιχώματα του λαβύρινθου.


 Το σωστό κορίτσι


http://scratch.mit.edu/projects/19950405/

Ένας άντρας που το όνομά του είναι Τότης , δεν μπορεί να βρει κορίτσι . Η μητέρα του  λεέι  πως πρέπει να βρει κορίτσι  επειγόντως . Ο Τότης βρίσκεται ξαφνικά σε έναν λαβύρινθο . Πρέπει να δει τι είναι αυτές οι περίεργες μπλε μπάλες-Mentos είναι  και να φτάσει σε ένα όμορφο κορίτσι . Ποιος ξέρει ….. τι είναι αυτές οι μπλε μπάλες-Mentos; ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΤΟΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ  !


Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Δρακακάκη Σοφία-ΠΕ19

1 σχόλιο:

Πληκτρολογήστε το σχόλιο σας και επιλέξτε από την Λίστα, την Επιλογή 'Ανώνυμος' σε περίπτωση που δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης.